PORADÍME VÁM
Po—Pá: 9:00—18:00
So: 8:30-12:00
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Suchý oblek NRS MEN'S AXIOM GORE-TEX PRO

07. 03. 2023

Používám pánský suchý oblek NRS MEN'S AXIOM GORE-TEX PRO již několik měsíců a nemohu si ho vynachválit. Kvalita zpracování je na velmi vysoké úrovni a materiály jsou velmi odolné a funkční. Oblek je vyroben z třívrstvého GORE-TEX Pro materiálu, který skvěle odvádí vlhkost a udržuje mě v suchu, i když se pohybuji v mokrém prostředí.

Díky svému designu a použitým materiálům, je tento oblek velmi pohodlný a snadno se nosí. Těsnění na krku a zápěstí jsou kvalitní a neoprenové manžety na zápěstích jsou navrženy tak, aby chránily ruce před vodou. Síťované otvory pod zápěstími a krkem umožňují odvádět veškerou vodu a zamezit tak nepříjemnému pocitu vlhkosti pod oblekem.

Oblek také obsahuje 13 cm široký neoprenový pás s dvojitým zapínáním na suchý zip pro špricdeku, který účinně zamezuje průniku vody pod oblek. Kotníkový design je vybaven elastickým páskem, který těsně přiléhá k botám. Silikonové body na kotníku brání vyjíždění obleku nahoru a Cordura® panel na vnitřní straně kotníku poskytuje ochranu proti oděru.

Jediná nevýhoda tohoto obleku je cena. Je to dražší model, ale za tu cenu dostanete nejvyšší kvalitu a ochranu, kterou můžete od suchého obleku očekávat. Pokud se věnujete kajakářství nebo jiným vodním aktivitám, kde je důležité být suchý a pohodlný, NRS MEN'S AXIOM GORE-TEX PRO je pro vás tou nejlepší volbou.

Celkově musím říct, že jsem velmi spokojen s tímto suchým oblekem. Je to kvalitní a funkční produkt, který mohu doporučit všem, kteří hledají nejlepší ochranu proti vodě a pohodlí na vodě.

Karlos